18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleFenerbahce "nu va mai juca fotbal" până la lămurirea situației în urma...

Fenerbahce “nu va mai juca fotbal” până la lămurirea situației în urma atentatului terorist

Fenerbahce nu va mai evolua în campionatul Turciei până când clubul nu va primi lămuriri, în urma atacului terorist, lansat asupra autocarului în care se afla echipa. Conducerea clubului spune că nu a cerut suspendarea ligii. 

Tolga Deniz Aytore, membru al Consiliului de Administraţie al clubului Fenerbahce, a declarat, că gruparea din Istanbul nu a solicitat suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei cu privire la atacul de sâmbătă echipa nu va evolua în niciun meci, potrivit Mediafax.

“Niciun campionat nu este mai important decât o viaţă. Noi nu cerem să se suspende ligile de fotbal. Important este ca acest sport să fie practicat în siguranţă. Ceea ce s-a întâmplat este pentru noi ceva de neuitat. Noi am făcut tot ce depinde de noi şi aşteptăm ca lucrurile să fie tratate cu seriozitate în continuare. Până la lămurirea situaţiei noi nu vom juca fotbal”, a spus Aytore.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Cele mai citite

Inițiative de sustenabilitate care ne atrag atenția. Foto Interviu cu reprezentanții Skanska despre sustenabilitate și clădiri certificate ce acoperă nevoile oamenilor cu dizabilități

1. Care au fost inițiativele cheie de sustenabilitate implementate în cadrul organizației în 2023 și cum au avut impact asupra performanțelor generale ale companiei? Toate...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă