18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleFenerbahce va juca din nou, la două săptămâni de la atacul terorist

Fenerbahce va juca din nou, la două săptămâni de la atacul terorist

Clubul Fenerbahce și-a anunțat revenirea în fotbalul turc, la două săptămâni de la atacul terorist. Clubul întrerupsese activiatea după ce autocarul său a fost atacat.

Conducerea grupării Fenerbahce a menţionat că a luat această decizie după ce a primit asigurări din partea autorităţilor turce cu privire la situaţie, conform Mediafax.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, la 4 aprilie, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

La două zile după atac, Tolga Deniz Aytore, membru al Consiliului de Administraţie al clubului Fenerbahce, a declarat că gruparea din Istanbul nu a solicitat suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei echipa nu va evolua în niciun meci. Tot la 6 aprilie, conducătorii din fotbalul turc, reuniţi la Istanbul, au decis ca liga să fie suspendată o săptămână.

Fenerbahce va jucat în această seară, pe teren propriu, de la ora 19.45, cu echipa Mersin Idmanyurdu, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei.

Cele mai citite

Anunț făcut de ministrul Educației. Cum își pot echivala unii elevi examenul de bacalaureat

Conform declarației ministrului Educației, Ligia Deca, elevii care au obținut premii individuale la concursurile sau olimpiadele școlare internaționale recunoscute de Ministerul Educației vor putea...

Paris Saint-Germain a cucerit titlul cu numărul 12 în Franța

Chiar dacă a remizat pe teren propriu, scor 3-3, în partida cu Le Havre, Paris Saint-Germain a cucerit titlul de campioană a Franţei, după...

ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă