12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFernando Santos: "Portugalia trebuie să câştige chiar şi fără să merite."

Fernando Santos: “Portugalia trebuie să câştige chiar şi fără să merite.”

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, consideră că selecționata Franței este favorită în finala EURO 2016, care se va disputa duminică, însă a precizat că "Portugalia trebuie să câștige" și ar fi mulțumit dacă ar reuși acest lucru chiar și "fără să merite".

"Dacă Portugalia va câștiga fără să merite, mă voi întoarce acasă foarte mulțumit", a spus zâmbind, Santos în cursul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă la Stade de France, respingând totodată criticile la adresa jocului echipei sale. "Tot aud că Portugalia nu joacă bine și nu ar trebui să fie în finală. Însă este o diferență între ceea ce gândesc unii oameni și situația reală. Portugalia este în finală, iar aceasta este finala EURO", a adăugat el.

"Franța joacă la ea acasă și este normal să fie favorită, însă Portugalia trebuie să câștige Am spus mereu că Portugalia este candidată la titlu, dar după părerea mea au fost trei favorite: campioana Europei (Spania), campioana lumii (Germania) și Franța, care joacă pe teren propriu", a mai declarat Santos.

Chestionat în legătură cu ghinionul pe care Portugalia îl are în meciurile cu Franța, care i-a învins de fiecare dată pe lusitani în competițiile oficiale, selecționerul portughez a răspuns impasibil: "Nu a existat niciodată o întâlnire Portugalia-Franța într-o finală, deci acesta nu se aplică de această dată".

Portugalia va înfrunta Franța duminică, pe Stade de France, cu dorința de a cuceri primul său titlu european, după ce a pierdut finala ediției 2004, pe teren propriu, în fața naționalei Greciei, informează Agerpres.

Cele mai citite

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Jens Stoltenberg: „ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei

„ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă