11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFernando Santos, antrenorul Greciei, suspendat opt meciuri

Fernando Santos, antrenorul Greciei, suspendat opt meciuri

Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FIFA opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată la 29 iunie 2014.

Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, câştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

"Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos este suspendat pentru opt meciuri, conform articolului 19, alineatele 1 şi 2 din Codul Disciplinar al FIFA, după ce a încălcat articolul 49, alineatul 1 a) din Codul Disciplinar, având mai multe manifestări de comportament nesportiv faţă de arbitrii partidei", se arată pe site-ul oficial al FIFA, potrivit Mediafax.

Fernando Santos îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri oficiale la nivel de naţională A la care se va afla în calitate oficială.

Santos a primit şi o amendă din partea Comisiei de Disciplină a FIFA.

Tot azi, FIFA a confirmat lista jucătorilor suspendaţi ca urmare a Cupei Mondiale: Luis Suarez (Uruguay) – opt meciuri rămase dintr-o suspendare de nouă partide şi o interdicţie din fotbal pe patru luni; Alex Song (Camerun) – două meciuri rămase dintr-o suspendare de trei partide; Ante Rebici (Croaţia) – un meci; Claudio Marchisio (Italia) – un meci; Antonio Valencia (Ecuador) – un meci.

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă