14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFernando Santos este noul antrenor al Portugaliei

Fernando Santos este noul antrenor al Portugaliei

Fernando Santos este noul antrenor al Portugaliei. Santos îl înlocuieşte pe Paulo Bento, care a renunţat la funcţie după ce Portugalia a pierdut acasă, în faţa Albaniei, primul meci din grupa preliminară a Campionatului European 2016.

Fostul selecţioner al Greciei, care va împlini 60 de ani la 10 octombrie, va fi prezentat miercuri, conform anunţului FPF.

Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, este suspendat opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată la 29 iunie 2014. Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, câştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale, potrivit Mediafax.

Santos îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri la nivel de naţională A, la care se va afla în calitate oficială.

Paulo Bento, în vârstă de 45 de ani, se afla în funcţia de selecţioner din 20 septembrie 2010, când l-a înlocuit pe Carlos Queiroz. El a mai pregătit în perioada 2005-2009 formaţia Sporting Lisabona.

Bento a renunţat la funcţie după înfrângerea suferită de Portugalia, scor 0-1, pe teren propriu, cu Albania, la 7 septembrie, în prima etapă a Grupei I a preliminariilor Euro-2016.

Portugalia va întâlni Franţa în meci amical la 11 octombrie, urmând ca apoi să joace în compania Danemarcei, în Grupa I de calificare la Euro-2016.

 

 

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă