13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFIFA a anunţat că va lua o serie de măsuri disciplinare pentru...

FIFA a anunţat că va lua o serie de măsuri disciplinare pentru incidentele care au avut loc la meciul România – Polonia din 11 noiembrie

Federația internațională de fotbal (FIFA) a deschis o procedură disciplinară după incidentele de la meciul România-Polonia, de pe 11 noiembrie, din preliminariile CM 2018, a anunțat vineri FIFA.

''Noi putem confirma că proceduri disciplinare au fost deschise după (meciul) România-Polonia'', a precizat FIFA pentru AFP.

Partida România – Polonia, disputată la Bucureşti, a fost precedată de numeroase confruntări între galeriile celor dou state. În timpul meciului, suporterii au aruncat petarde şi torţe aprinse pe teren, iar atacantul polonez Robert Lewandowski a căzut pe teren, asurzit de explozia unei petarde în apropierea lui.

Suporterii români au aruncat petarda în minutul 53 al partidei, la aproximativ un metru de atacantul lui Bayern Munchen, care imediat a căzut la pământ.

Doisprezece suporteri polonezi au fost reținuți înaintea meciului la două incidente separate, un prim grup după violențe într-un bar și un altul după ciocniri cu forțele de ordine române în apropierea intrării stadionului.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă