15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFostul stelist Claudiu Răducanu a fost reținut în Mexic pentru folosirea de...

Fostul stelist Claudiu Răducanu a fost reținut în Mexic pentru folosirea de carduri false

Claudiu Răducanu, fost jucător al clubului Steaua, a fost reținut la Cancun, Mexic, pentru dare de mită și folosirea de carduri false. Alături de el a mai fost reținut un alt român, în vârstă de 25 de ani, Gheorghe Claudiu Papară.

Răducanu a fost deferit justiţiei pentru dare de mită, Ministerul Public mexican anchetându-l totodată pentru folosire de carduri false, potrivit presei mexicane, citată de Mediafax.

După arestarea lor, procurorii au început ancheta în cazul celor doi pentru fals, uz de fals şi dare de mită. Asupra lor s-a găsit un card de credit al băncii HSBC şi alte 60 de carduri posibil false. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la ATM-uri sume de până la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de EURO ).

Conform Dario de Quintana Roo, românii au încercat să le ofere mită poliţiştilor, după ce personalul de securitate al centrului comercial i-a susprins, vineri, retrăgând bani de la bancomate cu mai multe carduri.

Procurorii au solictat ajutorul unor experţi "cibernetici" pentru a stabili dacă cei doi au folosit carduri clonate. Cele două persoane reţinute sunt cercetate şi pentru posibilă spălare de bani.

Proceso.com.mx a scris că Răducanu a jucat la echipe precum Steaua şi Espanol Barcelona, fiind convovat şi la naţionala a României.

Claudiu Răducanu a evoluat ultima dată, în acest an, la echipa FC România, care activează în ligile inferioare din Anglia. El a mai jucat la Extensiv Craiova, Arminia Bielelfeld, FC Vaslui, Nea Salamina, Sorento, Universitatea Cluj şi Kazar Lankaran.

Cele mai citite

PSD Livrează: Pensiile înainte de Paște în 2024

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca, în 2024, cu ocazia Paștelui Ortodox, pensiile pentru cei aproximativ 5 milioane de pensionari din România...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă