15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăLifestyleFotbal - Liga I: FC Steaua București - ASA Târgu Mureș 1-1

Fotbal – Liga I: FC Steaua București – ASA Târgu Mureș 1-1

Echipele FC Steaua București și ASA Târgu Mureș au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă seara pe Arena Națională din Capitală, transmite Agerpres.

Duelul dintre campioana și vicecampioana ediției trecute de campionat s-a încheiat nedecis, la capătul unui joc echilibrat, în care ambele formații puteau obține victoria.

Steaua a deschis scorul în minutul 32, la capătul unui atac rapid, finalizat de Adi Popa, din pasa lui Gregory Tade.

Oaspeții au restabilit egalitatea în repriza secundă, grație golului marcat de bosniacul Filip Jazvic, printr-un șut la colțul scurt, mingea trecând printre picioarele portarului Cojocaru (min.56).

Campioana Steaua rămâne, așadar, în așteptarea primei sale victorii pe teren propriu de la debutul acestui sezon, în toate competițiile în care este angrenată.

Elevii lui Mirel Rădoi se află în acest moment pe locul 5 în Liga I, la egalitate de puncte (10) cu ASA Târgu Mureș, care a urcat pe locul 3 în clasament, grație golaverajului superior.

FC Steaua București — ASA Târgu Mureș 1-1 (1-0), stadion "Arena Națională" — București 
Au marcat: Adi Popa (32), respectiv Filip Jazvic (56). 
Arbitru: Radu Petrescu (București); asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui) și Aurel Onița (Constanța); arbitru de rezervă: Adrian Cojocaru (Galați). 
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA și Octavian Goga (Brașov) — LPF.

Cele mai citite

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă