14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleFotbal: Petrolul Ploiești - Rapid București 0-0

Fotbal: Petrolul Ploiești – Rapid București 0-0

Petrolul Ploiești și Rapid București au terminat nedecis 0-0, în meciul disputat, sâmbătă seara, în cadrul etapei a 4-a a Ligii I la fotbal.

În minutul 45, vârful Ciolacu de la Rapid București a reușit să înscrie, dar arbitrul a anulat golul pentru fault în atac. Ionel Ganea, antrenorul oaspeților a protestat vehement după această decizie, potrivit Agerpres.

Partida a avut loc pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești.

Sunt primele puncte pierdute în această ediție de campionat pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu, fost tehnician la formația din Giulești.

Rapid București reușește un rezultat puțin scontat și ajută pe Steaua București, marea sa rivală, în lupta pentru titlul de campioană.

Cele mai citite

Românii fac show în Turcia! Drăguș a marcat două goluri pentru Gaziantep

Internaționalul român Denis Drăguș a reușit o „dubla”, iar Alexandru Maxim a oferit nu mai puțin de trei pase decisive în victoria categorică obținută...

Ambasada Elveției citează versurile lui Nemo: “Cine decide ce este greșit, ce este corect? Totul este echilibru, totul este lumină”

Ambasada Elveției în România transmite pe internet un mesaj în care citează versurile cântecului interpretat de Nemo, care a câștigat finala concursului Eurovision 2024. "Lasă-mă...

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...
Ultima oră
Pe aceeași temă