20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleFotbal: S-au stabilit datele pentru Supercupa României și debutul sezonului 2015/2016

Fotbal: S-au stabilit datele pentru Supercupa României și debutul sezonului 2015/2016

Comitetul Executiv al FRF a programat Supercupa României pentru data de 8 iulie. Tot în cadrul ședinței s-a stabilit și data de 11 iulie pentru debutul sezonului 2015/2016, atunci când Liga I va avea 14 echipe.

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv se va stabili şi oraşul care va găzdui Supercupa României, conform Mediafax.

Perioada de transfer pentru ediţia 2015-2016 a Ligii I este cuprinsă între 14 iunie 2015 şi 5 septembrie 2015. De asemenea, începând cu sezonul următor, arbitrii vor folosi la meciurile din Liga I spray-urile cu spumă biodegradabilă pentru a indica locul unde trebuie să stea apărarea adversă la loviturile libere.

Comitetul Executiv a aprobat programul de pregătire al primei reprezentative şi al selecţionatei de tineret din luna iunie. “Între 1-6 iunie jucătorii convocaţi la prima reprezentativă vor avea o vacanţă activă, programul desfăşurându-se la Mogoşoaia. Apoi, între 8-10 iunie va avea loc pregătirea şi deplasarea în Irlanda. Echipa Uder 21 se va pregăti între 1-6 iunie la Mogoşoaia, iar între 7-17 iunie la Târgu Mureş”, a spus Chivorchian.

Secretarul general a adăugat că FRF îşi va susţine punctul de vedere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în dosarul deschis de clubul CFR Cluj ca urmare a sancţiunii cu 24 de puncte de penalizare primite din partea Comisiei de Disciplină. “Departamentul juridic al FRF se va prezenta la TAS referitor la ceea ce a invocat CFR Cluj în susţinerea lor”, a afirmat Chivorchian.

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă