11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleFotbal feminin. România a terminat pe locul al doilea Turneul de la...

Fotbal feminin. România a terminat pe locul al doilea Turneul de la Balaton

Naționala feminină de fotbal a României a ocupat locul al doilea la Cupa Balaton, turneu organizat de Federația Ungară, după ce a fost învinsă de Belarus în finală cu scorul de 5-2 (3-2), informează FRF citată de Agerpres.

Pentru România au marcat Nicole Popa și Cristina Carp.

Selecționerul Mirel Albon a folosit următoarea formulă: Lavinia Boandă — Lidia Havriștiuc, Brigitta Goder, Larisa Sîrbovan, Nicole Popa, Beatrice Tărășilă, Laura Desmerean, Ana Maria Gorea, Isabelle Mihail, Alice Roca, Cristina Carp. Au mai jucat: Adina Giurgiu, Mara Bâtea, Ioana Bortan, Corina Olar.

În semifinale, România a învins Serbia cu scorul de 4-3. România nu a putut conta la această competiție pe cele mai bune “straniere” ale sale.

România a mai jucat finala turneului Cupa Balaton și în 2014, când a pierdut la loviturile de departajare în fața Slovaciei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, în valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul în Camera Reprezentanților s-a desfășurat în...

Un fost lider mondial al tenisului și-a anunțat retragerea: „A sosit momentul să-mi iau rămas bun”

Fostul lider mondial Garbine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis, după o perioadă de mai bine de un an în care a lipsit din...
Ultima oră
Pe aceeași temă