12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFOTBAL NAȚIONALĂ: când jucăm cu Republica Democrată Congo dar și cu Ucraina

FOTBAL NAȚIONALĂ: când jucăm cu Republica Democrată Congo dar și cu Ucraina

După ce tricolorii au terminat anul 2015 cu amicalul de la Bologna încheiat în fața Italiei 1-1 a urmat startul anului 2016 cu o dubla de verificare extrem de importantă și edificatoare pentru slecționerul Iordănescu.

România a întâlnit la Giurgiu echipa Lituaniei victorie pentru ai noștri cu 1-0 iar la Cluj la o diferență de câteva zile am întâlnit naționala Spaniei cu care România a terminat nedecis: 0-0. România a intrat deja pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Europeanul francez iar între 18 și 30 echipa noastră va mai va susține un stagiu de pregătire în Italia.

În această perioadă, naționala lui Iordănescu va disputa două partide amicale, cu Republica Democrată Congo și Ucraina. Primul meci va avea loc pe 25 mai, contra RD Congo, iar FRF a anunțat că acesta va avea loc la Como, pe stadionul "Giuseppe Sinigaglia", de la ora 20:00, ora României.

Partida cu Ucraina va avea loc pe 29 mai și se va disputa pe stadionul Olimpic din Torino și va începe la ora 19:00, ora României.

Site-ul Federației Române de Fotbal va anunța în scurt timp modul în care fanii își vor putea procura biletele pentru cele două partide.

 

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă