13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFotbalist portughez, suspendat 50 de ani din fotbalul elvețian, după ce l-a...

Fotbalist portughez, suspendat 50 de ani din fotbalul elvețian, după ce l-a agresat pe un arbitru

Fotbalistul portughez Ricardo Ferreira, care evoluează la o echipă de amatori din Elveția, a primit o suspendare pentru 50 de ani, după ce l-a agresat pe un arbitru. Portughezul nu era la prima abatere de acest gen.

La un meci cu formaţia SC Worb, în liga a 4-a, Ferreira l-a lovit pe arbitru cu mingea în cap, l-a insultat şi l-a stropit cu apă, la finalul partidei, conform Mediafax. Întâmplarea face ca fotbalistul să primească sancțiunea cu toate că nu a jucat nici măcar un minut. El l-a agresat pe arbitru după ce a fost prezent la meci ca rezervă.

De la începutul carierei, Ricardo Ferreira a mai fost sancţionat din cauza comportamentului său. El a mai fost suspendat 45 de meciuri pentru insulte şi violenţe la adresa adversarilor sau arbitrilor.

"Arbitrii mă cunosc. Mă aşteptam să fiu suspendat un an sau doi. Dar 50 de ani? Fotbalul este viaţa mea", a declarat portughezul pentru cotidianul Blick.

Suspendarea lui Ferreira va expira la 5 iunie 2064, când fotbalistul va avea 78 de ani. Suspendarea este valabilă doar în cadrul federației elvețiene.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă