18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFotbalist Under 12 din Anglia, împușcat în cap cu o armă cu...

Fotbalist Under 12 din Anglia, împușcat în cap cu o armă cu aer comprimat în timpul unui meci

Un incident teribil a avut loc la un meci de fotbal, în Anglia, între două echipe Under 12. Connor Minto, în vârstă de 11 ani, a fost împușcat în cap cu un pistol cu aer comprimat, chiar în momentul în care se pregătea să intre pe teren în locul unui alt jucător.

Fără a fi înregistrate violențe în tribune sau alte incidente, meciul desfășurat în County Durham, în nordul Angliei, a fost întrerupt al un moment dat după ce un tânăr fotbalist a fost împușcat în cap, cu o armă cu aer comprimat, în timp ce se pregătea să îl înlocuiască pe teren pe un coechipier. Primii suspecți sunt trei tineri, în vârstă de 14 ani, prezenți în tribune.

Connor Minto a crezut inițial că a fost lovit de o piatră, iar după ce a văzut șiroindu-i sânge pe față a plecat la tatăl său, care a remarcat prezența glonțului în fruntea sa.

Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, unde totul s-a rezolvat cu o serie de copci. Totuși doctorul a declarat că acesta a fost la un pas să-și piardă ochiul, dacă glonțul ar fi intrat câțiva milimetri mai adânc în cap.

Mama fotbalistului, prezentă și ea la meci, a spus că acesta s-a speriat atât de tare încât a crezut că va muri, iar după incident el a rămas în stare de șoc și nu a mai vrut să iasă pe stradă.

 

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă