15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleFotbalistul Benzema, ARESTAT în afacerea de şantaj împotriva lui Valbuena

Fotbalistul Benzema, ARESTAT în afacerea de şantaj împotriva lui Valbuena

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost arestat, miercuri, de poliţia judiciară din Versailles, în cadrul presupusului şantaj care îl viza pe fotbalistul echipei Olympique Lyon, Mathieu Valbuena, a anunţat cotidianul L’Equipe, citat de Mediafax. 

Benzema a fost chemat la audieri, miercuri dimineaţă, el fiind apoi plasat în detenţie preventivă, scriu mai multe site-uri franceze.

Luna trecută, fostul internaţional francez Djibril Cisse a fost reţinut, împreună cu alte trei persoane, în acest caz de şantaj. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa.

În cele din urmă, Djibril Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină, celelalte trei persoane fiind suspectate de şantaj.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Benzema i-ar fi spus lui Valbuena de această înregistrare la începutul lunii octombrie, la o reunire a naţionalei Franţei. Unul dintre apropiaţii atacantului ar fi fost contactat de cele trei persoane, în scopul de a-l folosit pe acesta penru şantajarea lui Valbuena. Audierea lui Benzema este necesară pentru a determina dacă el a avut o discuţie amicală cu Valbuena sau i-a cerut să le plătească pe cele trei persoane.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă