14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleFotbalistul Nicușor Bancu a fost externat și va începe recuperarea

Fotbalistul Nicușor Bancu a fost externat și va începe recuperarea

Nicuşor Bancu, fotbalist al CSU Craiova, a fost externat și va începe recuperarea, după ce a suferit o gravă accidentare la un meci din Liga 1. Bancu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la piciorul stâng, la Spitalul Floreasca.

Bancu a fost dus, luni dimineaţă, la casa părinţilor săi de la Crîmpoia, judeţul Olt. "Este bine acasă, ca de obicei. Mă bucur că şi părinţii s-au mai liniştit odată ce am ajuns la ei. Dar abia aştept să vin în Craiova, să încep recuperarea. Vreau să revin cât mai repede pe teren", a declarat Bancu, conform Mediafax.

Nicuşor Bancu a urmărit partida cu FC Botoşani pe patul de spital: "Mi-a adus un suporter al Universităţii o tabletă şi aşa am văzut meciul. Nu am avut nicio emoţie, am avut tot timpul încredere în băieţi că vor câştiga. Ce execuţie a avut Brandan! Cum numai el putea să dea. Le mulţumesc băieţilor că au jucat şi pentru mine şi mi-au dedicat succesul", a adăugat fotbalistul.

În vârstă de 22 de ani, Nicuşor Bancu a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei de miercuir, contând pentru optimile de finală ale Cupei României Timişoreana.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă