11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFOTO: Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un apartament de 18 milioane de dolari...

FOTO: Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un apartament de 18 milioane de dolari în Manhattan. Ce vedere are

Fotbalistul de origine portugheză Cristiano Rolando și-a cumpărat un apartament de lux, în New York, pe faimoasa stradă Fifth Avenue. Apartamenul de 18.5 milioane de dolari se află în Turnul Trump și oferă o vedere splendidă către Central Park, potrivit Daily Mail. 

Ronaldo a semnat, miercuri, contractul pentru apartamentul de 2.509 metri pătrați. 

Citește și: TOP 20 Cei mai scumpi fotbaliști din lume în 2015. Messi luptă cu recordurile. Ronaldo, depășit de un nume SURPRIZĂ!

Apartamentul a aparținut, anterior, lui Alessandro Proto, un mogul imobiliar și partenerul de afaceri al candidatului la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump. 

Ronaldo, în prezent jucătorul anului, ar putea să se mute la o echipă de fotbal din SUA, după ce contractul său cu Real Madrid se încheie în 2018. 

Sports Illustrated a citat mai multe surse anonime, care au spus că fotbalistul în vârstă de 30 de ani se gândește la un transfer. 

Citește și: VIDEO. Cristiano Ronaldo, de nerecunoscut! Face jonglerii, DEGHIZAT, ca să câștige bani

Cristiano Ronaldo este un fotbalist portughez, care evoluează la clubul spaniol Real Madrid și la echipa națională de fotbal a Portugaliei.

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de trei ori și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori.

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografii cu apartamentul lui Ronaldo. 

 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă