14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO EXCLUSIV. EURO 2016: Tricolorii, mai motivați ca niciodată, înaintea meciului de...

FOTO EXCLUSIV. EURO 2016: Tricolorii, mai motivați ca niciodată, înaintea meciului de debut cu Franța

Jurnaliștii prezenți miercuri în cantonamentul Naționalei de fotbal au avut ocazia de a vorbi minute bune cu doi dintre jucătorii de bază ai naționalei, înaintea meciului de deschidere de la Euro 2016. Activitatea de presă a fost deschisă de Viorel Moldovan, fost atacant al României, acum unul dintre antrenorii secunzi.

Acesta a punctat foarte clar cele mai importante aspecte înaintea meciului din seara zilei de 10 iunie, inclusiv faptul că mai sunt două semne de întrebare cu privire la primul 11 care va intra pe teren contra Franței. Astfel, în linii mari, selecționerul Anghel Iordănescu are deja conturată distribuția de start, dar în atac și la mijloc mai sunt două necunoscute, a susținut Viorel Moldovan.

Citește și: EXCLUSIV. FOTO EURO 2016. Naționala României, pe ultima sută de metri cu pregătirea meciului de deschidere

Mijlocașul Gabriel Torje a declarat pentru România Libera că la acest turneul final nimeni nu este favorit. Jucătorul a mai subliniat că naționala română este pregătită să facă un meci mare contra Franței, dar și cu Elveșia si Albania. Torje și colegii săi sunt pregătitți din toate punctele de vedere, iar de vineri aici în Franța iși vor face apariția și familiile jucătorilor pentru ai încuraja.

Cel mai experimentat jucător al naționalei, Răzvan Raț, a povestit pentru România Liberă, că reprezentativa tricolorilor nu se teme de un posibil eșec în meciul cu Franța, la fel cum cum a punctat și că jucătorii sunt puși în gardă de forța grupului pe care o exercită o echipă cum este Franța.

Citește și:  ALERTĂ MAXIMĂ. EURO 2016: Un posibil atac armat la Paris, sinonim cu întreruperea competiției

Răzvan Raț a mai declarat că indiferent de rezultatul partidei cu Franța, cel mai important aspect este felul cum întreg staful tehnic va reuși să gestioneze atât un succes al tricoloriloc cât mai ales un eșec. Răzvan Raț a pierdut înaintea acestui turneu banderola de căpitan după decizia luată de Iordănescu de ai oferi șansa mult mai tânărului Vlad Chiricheș.

Cele mai citite

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă