15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO Pițurcă "adoptă" portul arăbesc. Pe urmele lui Reghe și Oli

FOTO Pițurcă “adoptă” portul arăbesc. Pe urmele lui Reghe și Oli

Fostul selecționer al României Victor Piţurcă a apărut într-o serie de fotografii îmbrăcat în port arăbesc, alături de oficiali ai clubului Al Ittihad, pe care l-a preluat la 16 octombrie.

Imaginile în care Victor Pițurcă poartă un costum tradițional arab, turban și chiar și ochelari, au apărut pe rețelele de socializare.

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României apare în fotografii alături de preşedintele clubului, Ibrahim Al-Balawi, în holul hotelului unde este cazat lotul echipei saudite.

Fotografiile au fost însoțite de mesajul "Dumnezeu există".

Potrivit unui obicei, în semn de respect față de cultura arabă și alți oameni din lumea sportului, care au ajuns pe tărâm arab, au îmbrăcat costului tradițional. Înaintea lui Pițurcă, Cosmin Olăroiu și Laurențiu Reghecampf au apărut și ei îmbrăcați arăbești.

Fostul selecţioner al naţionalei României Victor Piţurcă a semnat, la 16 octombrie, un contract pe două sezoane cu Al Ittihad. În cinci meciuri disputate în campionat, sub conducerea lui Piţurcă, echipa a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri, fiind vehiculată în mass media o posibilă schimbare a antrenorului român.

După disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupă locul cinci cu 22 de puncte, la nouă puncte de liderul Al Nasr.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă