20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO+VIDEO. Cum arată Orașul Fotbalului, unde se va antrena Ronaldo pentru EURO...

FOTO+VIDEO. Cum arată Orașul Fotbalului, unde se va antrena Ronaldo pentru EURO 2016

Orașul Fotbalului (Cidade de Futebol) a fost inaugurat, joi, în localitatea Oreias, din apropiere de Lisabona. Acolo, starul Cristiano Ronaldo şi colegii săi din naţionala lusitană se vor pregăti pentru participarea la EURO 2016 din Franţa, informează agenţia EFE, conform Agerpres. 

Lucrările la ridicarea acestui complex au durat 17 luni, costurile totale ridicându-se la 15 milioane euro, banii provenind de la Federaţia portugheză, UEFA şi FIFA. 

Noua instalaţie sportivă se întinde pe şapte hectare, cedate de primăria din Oreias şi cuprinde trei terenuri de antrenament şi o sală de forţă, între alte dotări. 

 

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu Orașul Fotbalului. 

"Oraşul Fotbalului a fost realizat pentru a oferi cele mai bune condiţii posibile ambasadorilor noştri în lume", care sunt fotbaliştii, a afirmat cu această ocazie preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, invitat la inaugurare. 

Conducătorul Federaţiei portugheze de fotbal, Fernando Gomes, a asigurat că acest nou complex sportiv reprezintă "un punct de plecare" pentru expansiunea fotbalului lusitan. 

Pe 23 mai, selecţionata Portugaliei îşi va începe pregătirile în Oraşul Fotbalului pentru participarea la turneul final din Franţa, unde va evolua în Grupa F, alături de Islanda, Austria şi Ungaria. 

Cele mai citite

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

CE va susține o investiţie de aproape 17 milioane de euro pentru extinderea infrastructurii de apă şi canalizare din judeţul Gorj

Comisia Europeană a aprobat o investiţie de aproape 17 milioane de euro din Fondul de Coeziune pentru extinderea infrastructurii de apă şi canalizare din...
Ultima oră
Pe aceeași temă