18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleFrancesco Totti le dă speranțe suporterilor după meciul AS Roma - Lazio

Francesco Totti le dă speranțe suporterilor după meciul AS Roma – Lazio

Francesco Totti, căpitanul AS Roma, a declarat după meciul cu Lazio, încheiat 2-2, că echipa sa, care a revenit de la scorul de 0-2, că încă se mai poate bate la titlu. Totti a fost autorul unei duble în această partidă. 

"Deşi au marcat de două ori în prima repriză şi noi am jucat slab, în partea a doua am revenit, demonstrând că putem lupta pentru titlu. Era important să nu pierdem, mai ales după jocul din prima repriză", a declarat Totti în presa italiană, conform Mediafax.

Căpitanul emblematic al Romei a devenit, duminică, jucătorul cu cele mai multe goluri, 11, în derbiurile cu Lazio, el jucând pentru a 40-a oară într-un astfel de derbi. "Pentru un roman este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla, este o mare mândrie", a spus Totti.

El a vorbit şi despre faptul că după marcarea celui de-al doilea gol şi-a făcut un "selfie" pe teren: "Acum e la modă să-ţi faci selfie, nu sunt obişnuit să-mi fac, pentru că ţin la viaţa mea privată, dar a fost o ocazie specială şi un lucru de care se va aminti mult timp".

Formaţia AS Roma a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, după ce a fost condusă cu 2-0 până în minutul 48.

Pentru AS Roma a marcat Francesco Totti, în minutele 48 şi 64. După ce a reuşit golul egalizator din minutul 64, Totti a luat un telefon de la un fotoreporter şi şi-a făcut un "selfie" pe teren, având în spate peluza în care se aflau fanii echipei sale.

Golurile formaţiei Lazio au fost înscrise de Mauri '25 şi Anderson '29.

Jucătorii echipei Lazio au evoluat cu tricouri pe care era inscripţionat mesajul "Je suis Charlie", în semn de omagiu adus celor 17 persoane decedate în atentatele teroriste de la Paris.

În clasament, AS Roma este pe locul doi, cu 40 de puncte, la egalitate cu liderul Juventus, în timp ce Lazio este pe trei, cu 31 puncte.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă