16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFranţa şi Elveţia s-au calificat în optimile Cupei Mondiale

Franţa şi Elveţia s-au calificat în optimile Cupei Mondiale

Reprezentativele Franţei şi Elveţiei s-au clasat pe primele două locuri în grupa E a Cupei Mondiale şi s-au calificat în optimile competiţiei, după meciurile disputate, miercuri, cu Ecuador, respectiv Honduras, anunță Mediafax.

Reprezentativa Franţei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a remizat, scor 0-0, miercuri, pe Maracana, în compania Ecuadorului, în ultima etapă a grupei E a competiţiei.

Din minutul 50, Ecuador a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Antonio Valencia a fost eliminat pentru un fault asupra lui Lucas Digne.

De asemenea, echipa naţională a Elveţiei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Manaus, cu scorul de 3-0 (2-0), reprezentativa Hondurasului, în ultima etapă a grupei E a competiţiei.

Golurile elveţienilor au fost marcate de Shaqiri, în minutele 6, 31 şi 71, mai scrie sursa citată.

Clasamentul final al grupei E este următorul: 1. Franţa – 7 puncte, 2. Elveţia – 6 puncte, 3. Ecuador – 4 puncte, 4. Honduras – 0 puncte.

În optimile de finală, Franţa va întâlni Nigeria (în 30 iunie, de la ora 19.00, la Brasilia), iar Elveţia va juca împotriva Argentinei (în 1 iulie, de la ora 19.00, la Sao Paulo).

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă