16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFRF intră în rând cu Kîrgîstan, Nicaragua sau Bangladesh. Cum arată noul...

FRF intră în rând cu Kîrgîstan, Nicaragua sau Bangladesh. Cum arată noul echipament al naționalei

FRF a început colaborarea cu noul său sponsor tehnic, firma spaniolă Joma, o dată cu lansarea noilor echipamente ale naționalelor, care vor fi folosite începând de la echipele de juniori la cea de seniori.

Federația Română de Fotbal (FRF) a semnat un contract până în 2018 cu producătorul de articole sportive Joma, asta după ce a fost încheiat un parteneriat istoric cu Adidas. Prima dată, tricolorii vor purta noile echipamente la meciul cu Irlanda de Nord, din 13 iunie.

”Îmi place mult echipamentul nou, e ușor, comod și arată bine. Sperăm să ne poarte noroc la meciul important din Irlanda de Nord și în drumul spre EURO 2016”, a declarat Mihai Pintilii. 

”Federația Română de Fotbal se poziționează tot mai puternic drept un partener credibil și foarte atractiv pentru actorii importanți din  mediul de business. Astăzi, avem bucuria să primim încă un membru: compania spaniolă JOMA devine sponsorul tehnic oficial al echipelor naționale de fotbal ale României”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Suma totală pentru perioada contractuală, pe care o va plăti noul sponsor tehnic FRF, se va ridica la circa 5,4 milioane euro. Șeful FRF a declarat că a ales firma iberică deoarece a venit cu oferta cea mai atractivă. Cu toate acestea palmaresul Joma nu include reprezentative puternice.

Compania spaniolă este sponsor al mai multor echipe naţionale, precum Honduras, Nicaragua, Trinidad Tobago, Kenya, Kîrgîstan, Uzbekistan şi Bangladesh, iar în Europa singura națională din palmaresul său era, până acum, cea a Bulgariei.

Cele mai citite

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă