10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleFRF a stabilit lista cluburilor care vor evolua în Liga a III-a....

FRF a stabilit lista cluburilor care vor evolua în Liga a III-a. Câte echipe va avea eșalonul al treilea

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a primit 74 de dosare de înscriere pentru noua ediție de Liga a III-a. Cu toate că unele echipe și-au câștigat sportiv dreptul de a evolua în acest eșalon, ele nu au mai depus cererei de înscriere.

“Ziua de 20 iulie 2015 a fost termenul limită până la care s-au putut face înscrieri în viitoarea ediţie a Ligii a III-a, care va debuta pe 29 august anul curent. Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 74 de cereri de înscriere pentru noul sezon”, scrie FRF pe site-ul propriu.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus lista completa a echipelor din Liga a III-a

Trei cluburi care avea drept de a evolua în Liga a III-a nu au mai depus doasarul, printre ele numărându-se: CSC Sânmartin, FCM Târgovişte şi ACS Ştiinţa Turceni.

Cele 21 de echipe nou-promovate în cel de-al treilea eșalon sunt campioanele județene din Liga a IV-a, care au trecut de play-off-ul de accedere în Liga a III-a.

Unirea 04 Slobozia şi FC Olt Slatina, care se retrăseseră din Liga a II-a în sezonul trecut vor evolua, în noua ediție de campionat, în Liga a III-a.

Citește și FRF: Centrele de Excelență promise de Burleanu prind contur. Loturile, reunite la Mogoșoaia

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă