8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFRF are un nou sponsor tehnic. Cine a înlocuit Adidas pentru 5,4...

FRF are un nou sponsor tehnic. Cine a înlocuit Adidas pentru 5,4 milioane euro

Federaţia Română de Fotbal are un nou sponsor tehnic, după ce forul național a renunțat la parteneriatul istoric cu Adidas. Compania spaniolă Joma va îmbrăca toate naționalele FRF începând din acest an.

Rezultatul parteneriatului dintre FRF și Joma, semnat inițial pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitate de prelungire, va putea fi văzut la meciul cu Irlanda de Nord. Echipamentul Joma va apărea pentru prima dată la partida din 13 iunie, după ce timp de 45 de ani tricolorii au fost îmbrăcați de nemții de la Adidas. 

Echipamentul de la meciul cu Irlanda va fi unul aniversar, având în vedere că ibericii vor împlini 50 de ani de activitate.

Înțelegerea îi va aduce FRF în conturi câte 480.000 euro anual, cu titlu de sponsorizare, sumă la care se adaugă în fiecare sezon produse în valoare de 720.000 euro pentru toate categoriile de vârstă ale primei reprezentative. De asemenea contractul prevede și un bonus de performanță care se va ridica la 600.000 euro pentru toți cei 4 ani, ceea ce înseamnă un total de 5,4 milioane euro pentru perioada contractuală.

Joma mai este prezentă și în Liga I, unde este sponsor tehnic al echipelor CFR Cluj, Gaz Metan Mediaş, ASA Târgu Mureş şi CSU Craiova. Singura națională europeană care mai are contract cu spaniolii este Bulgaria.

Contractul cu Adidas le aducea tricolorilor, în ultimul an de contract, sponsorizări dar și produse în valoare totală de peste 830.000 euro.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă