18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleFRF e dispusă să plătească expertiza acoperişului Arenei Naţionale

FRF e dispusă să plătească expertiza acoperişului Arenei Naţionale

Federația Română de Fotbal a trimis, joi, o adresă oficială către Primăria Municipiului Bucureşti, prin care şi-a oferit disponibilitatea de a acoperi “de îndată şi integral” costurile necesare expertizării mostrelor de material din care a fost realizată copertina ce compune acoperişul Arenei Naţionale, informează Mediafax.

FRF precizează, într-un comunicat, că depune în continuare toate eforturile pentru soluţionarea problemei privind acordarea autorizației de funcționare a Arenei Naționale din partea Primăriei Municipiului București, a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a altor autorități.
“Federația Română de Fotbal a comunicat din timp administratorilor arenei, Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București și, implicit, Primăriei Municipiului București, planul de activități și evenimente sportive, inclusiv al jocurilor de pregătire pentru Campionatul European 2016, ce ar urma să se desfășoare pe acest stadion în următoarea perioadă”, menţionează sursa citată.

Meciul amical România – Spania se va disputa pe 27 martie 2016, pe teren propriu, iar locul meciului, agreat și de spanioli, ar trebui să fie Arena Națională din București.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă