4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleGâlcă: "Mă bucur că jucătorii au avut puterea să revină pe primul...

Gâlcă: “Mă bucur că jucătorii au avut puterea să revină pe primul loc.” Ce spune despre CSMS Iași

Constantin Gâlcă, antrenorul FC Steaua, a spus, după ce echipa sa a câștigat al 26-lea titlu din istoria clubului, că acesta a fost cel mai important trofeu din cariera sa. Tehnicianul și-a felicitat elevii că “au putut reveni” pe primul loc.

“Sunt foarte bucuros pentru acest titlu de campion şi mă bucur că jucătorii au avut puterea să revină pe primul loc… Am câştigat până acum două trofee, dar cred că cel de astăzi este cel mai important. Cel de-al treilea, Cupa României, va fi mai greu de obţinut, pentru că trebuie să trecem cât mai repede peste euforia din această seară”, a spus Gâlcă, potrivit Mediafax.

“S-a demonstrat şi astăzi că echipele din subsolul clasamentului pot să obţină rezultate foarte bune… Astăzi băieţii au depus un efort extraordinar, Iaşiul s-a aşezat pe două linii şi a jucat doar pe contraatac, iar noi am avut câteva ocazii de gol dar nu am marcat”, a mai spus tehnicianul stelist.

Constantin Gâlcă i-a urat mult succes viitorului antrenor al Stelei, Mirel Rădoi. “Rădoi este binevenit la Steaua şi îi doresc mult succes. Eu îmi doresc să mă despart de Steaua cu un nou trofeu. Am învăţat multe în această perioadă cât am fost antrenorul Stelei”, a precizat Gâlcă.

Citește și Gâlcă, pus pe liber de Gigi Becali. Reacția finanțatorului Stelei

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureş a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detaşat în tur, dar în retur a fost ajunsă şi depăşită de ASA Târgu Mureş, recuperând prima poziţie în penultima etapă.

Steaua va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Târgu Mureş în preliminariile Ligii Europa.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă