15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleGâlcă, pus pe liber de Gigi Becali. Reacția finanțatorului Stelei

Gâlcă, pus pe liber de Gigi Becali. Reacția finanțatorului Stelei

Gigi Becali a anunțat sfârșitul contractului pentru Costel Gâlcă pe banca Stelei, la finalul meciului cu Oțelul, scor 0-0, după ce roș-albaștrii au câștigat al treilea titlu consecutiv.

“E o bucurie foarte mare. Facem cinci-şase transferuri pentru Champions League. Mirel Rădoi va fi antrenorul Stelei. Gâlcă şi-a încheiat contractul, îi mulţumim foarte mult pentru ceea ce a făcut la Steaua. Gâlcă are ofertă din Arabia şi am înţeles că a şi negociat cu o echipă de acolo. Am câştigat titlul împreună”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Steaua a cucerit titlul după ce Oțelul a învins-o pe ASA Târgu Mureș, scor 2-1, în ultima etapă a Ligii I. Steliștii puteau avea o seară fără emoții, joi, însă nu au reușit să învingă CSMS Iași, meci încheiat cu scorul de 0-0.

Citește și Steaua este campioana României, pentru al treilea an consecutiv! Dramă la Târgu Mureș

Costel Gâlcă a cucerit două trofee cu Steaua: Cupa Ligii și Campionatul Ligii I. El este în cursă pentru un al treilea trofeu, urmând ca Steaua să dispute finala Cupei României cu Universitatea Cluj, echipă retrogradată în Liga a II-a.

Gâlcă a preluat Steaua în vara anului 2014, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat la Al-Hilal. Favorit să-i ia locul lui Gâlcă este Mirel Rădoi, fostul căpitan stelist, în vârstă de 35 ani, care în ultimele sezoane a evoluat în Arabia Saudită.

 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă