19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleGâlcă: Sunt bucuros pentru că am intrat în istoria Stelei

Gâlcă: Sunt bucuros pentru că am intrat în istoria Stelei

Constantin Gâlcă, antrenorul FC Steaua, a spus, după ce echipa sa a reușit eventul, că este bucuros de faptul că a intrat în istoria Stelei. El a câștigat trei trofee în sezonul petrecut pe banca roș-albaștrilor.

“Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea trofeu, era foarte important pentru noi, pentru că astăzi am intrat în istoria clubului. Mă bucur enorm că am atins aceste obiective şi că i-am adus pe suporteri alături de echipă. Cu ei, Steaua are viitor şi îi va fi mult mai uşor. Au fost în aceste zile emoţii pe care nu le-am mai trăit. Bucuria cred că s-a văzut la noi toţi şi la sfârşit. Vom sărbători în continuare pentru că merităm”, a declarat Gâlcă, potrivit Mediafax.

Legat de viitorul său, Gâlcă a spus: “Dacă aveam ceva, spuneam. Nu ascund nimic. Vom vedea ce va fi, totul depinde de ce proiect are clubul respectiv, dacă avem aceleaşi idei. Cu Getafe nu e nimic. Dacă o să fie ceva, o să aflaţi. Oricum e foarte greu să intri în circuitul antrenorilor din Spania”‘.

Constantin Gâlcă nu ar fi colaborat cu Mirel Rădoi, dacă i s-ar fi propus aceste lucru: “Nu, vă spun sigur că nu. Eu îi urez succes, sper ca suporterii să fie aproape de echipă, pentru că are nevoie. Rădoi a acumulat experienţă ca jucător şi asta e foarte important pentru un antrenor. A jucat la un nivel foarte bun, iar treptat cei din jurul lui îl vor ajuta. Sper să-şi atingă obiectivele pe care şi le-a propus el şi clubul”.

Timpul este foarte scurt şi va fi foarte greu pentru Steaua în Liga Campionilor, a afirmat Gâlcă, subliniind că sunt jucători importanţi care vor pleca.

El a făcut referire şi la contractul său cu Steaua: “Am semnat un contract pentru un an, după aceea am mai vorbit, dar nu ne-am aşezat la masă. Şi am zis să-l lase aşa, pentru că e mai bine”.

Întrebat dacă ar reveni la Steaua în aceleaşi condiţii, Gâlcă a menţionat: “Nu vreau să vorbesc de condiţii (n.r. – contractuale), pentru că vor spune alţii că mă cred marte antrenor. Eu am spus, clubul Steaua a câştigat titlul, toată lumea, nu eu sau staful meu”.

Pentru Gâlcă, momente grele la Steaua au fost în iarnă, atunci când au plecat jucători importanţi, iar echipa a suferit.

După ce finanţatorul Gigi Becali a afirmat că renunţă la Gâlcă deoarece el nu vrea să stea tot timpul cu “sufletul la gură”, tehnicianul a afirmat: “Ce să-i spun eu domnului Becali? Eu mă bucur enorm că am câştigat. Că a stat cu sufletul la grură până în ultima clipă, cauzele sunt multiple şi nu aş vrea să intru în detalii”.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiţiei.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa ‘9 şi ’53 şi Raul Rusescu ’48.

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă