18 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleGâlcă: Vreau ca Steaua să joace tot timpul cum a făcut-o cu...

Gâlcă: Vreau ca Steaua să joace tot timpul cum a făcut-o cu Astra

Constantin Gâlcă, antrenorul FC Steaua, a spus că elevii săi au jucat bine în prima repriză cu Astra Giurgiu, meci câștigat cu 3-0, în cadrul semifinalelor Cupei Ligii. Stelistul le-a cerut elevilor săi să evolueze la fel în toate meciurile de acum înainte.

"Am făcut un meci destul de bun, în prima repriză am vrut să fim agresivi, să creăm superioritate pe benzi, iar de pe partea dreaptă a venit şi primul gol. În a doua repriză am fost puţin mai relaxaţi, însă am reuşit să marcăm şi cel de-al treilea gol. Îmi doresc ca Steaua să joace tot timpul cum a făcut-o în prima repriză", a declarat Gâlcă, potrivit Mediafax.

El a afirmat că şi-a fi dorit ca jucătorul Claudiu Keşeru să rămână la Steaua: "Ştiam că există un interes pentru el, dar mi-aş fi dorit să continue. Ne-au plecat trei jucători de pe axul central, dar sper ca cei care au venit să joace şi mai bine decât ei".

Gâlcă speră în revenirea fanilor la stadion, deoarece echipa are nevoie de ei şi a menţionat că nu se gândeşte la zvonurile conform cărora ar urma să fie înlocuit de Laurenţiu Reghecampf: "Avem nevoie de susţinerea fanilor şi sperăm să-i readucem la stadion. Sunt treburi care trebuie rezolvate şi sper să se ajungă la o înţelegere. Nu este decizia mea, ci a clubului. Eu îmi fac treaba, mă gândesc la obiective şi nimic mai mult. După aceea clubul va decide", a comentat tehnicianul.

Constantin Gâlcă vrea ca Steaua să câştige derbiul cu Rapid, de duminică, din Liga I: "Cred că Rapid este schimbat în bine, cu jucători foarte buni şi cu experienţă. Dar îmi doresc să câştigăm".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...
Ultima oră
Pe aceeași temă