18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleGâlcă acuză arbitrajul, după ce Steaua a fost învinsă de ASA

Gâlcă acuză arbitrajul, după ce Steaua a fost învinsă de ASA

Constantin Gâlcă, antrenorul FC Steaua, a acuzat arbitrajul după ce echipa sa a pierdut cu 1-0, pe Arena Națională, în fața echipei ASA Târgu Mureș. Stelistul a spus că echipei sale i-a fost refuzat un penalti.

“A fost un joc bun al nostru, în care ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. E greu să câştigi dacă nu marchezi. Eu cred că în minutul 80 am avut penalti la Sepsi. O ia cu mâna. Arbitrajele pe care le-am avut nu ne-au favorizat, dar nici jocul nostru nu a mai fost cel din tur. Nu am mai avut acea limpezime şi constanţă. Ocazii avem, dar nu avem linişte în faţa porţii să finalizăm”, a spus Gâlcă, conform Mediafax.

Tehnicianul a precizat că îşi propune ca Steaua să se impună în toate meciurile rămase până la finalul sezonului. “Ne gândim să câştigăm toate cele cinci meciuri rămase. Sper ca şi echipele cu care joacă ASA să-i împiedice. Ei nu au un joc foarte strălucit, dar sunt foarte eficienţi. Suntem obligaţi să câştigăm cele cinci meciuri rămase. Dacă până acum depindeam de noi, acum depindem de ASA. Din decembrie am spus că nu este terminat încă campionatul”, a afirmat el, menţionând că Steaua are şansa a doua la câştigarea campionatului.

Citește și Steaua – ASA Târgu Mureș: 0-1. Echipa lui Ciobotariu, lider cu 5 etape înainte de final

Întrebat dacă este o ruptură între el şi vestiar, Gâlcă a răspuns: “Ce să fac? Să zic că nu e? Că nu e? Întrebaţi-i pe ei”.

Formaţia ASA Târgu Mureş a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament, gruparea bucureşteană coborând astfel pe poziţia a doua.

Cele mai citite

Fabrica de diamante a lui Ceaușescu a ajuns tun imobiliar

Recent am povestit într-un articol despre pasiunea familiei Ceaușescu pentru diamante și cum au reușit să obțină, temporar, concesiunea unei mine de diamante...

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian. La rândul lor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă