18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleGâlcă nu s-a gândit la demisie. Reacția antrenorului, după eșecul Stelei

Gâlcă nu s-a gândit la demisie. Reacția antrenorului, după eșecul Stelei

Constantin Gâlcă, antrenorul echipei Steaua, a spus, după eșecul cu Oțelul Galați, scor 1-2 pe Arena Națională, că nu a luat în calcul demisia, cu toate că se consideră principalul vinovat pentru înfrângere.

“Eu sunt vinovatul numărul unu pentru rezultate, pentru că nu reuşesc să-i fac pe jucători să înţeleagă cât de importantă este fiecare partidă. Este logică reacţia suporterilor, mă simt vinovat de rezultatele echipei. Încă suntem pe primul loc, cu un punct fragil şi cu jocul pe care-l avem, dar nu m-am gândit la demisie”, a spus Gâlcă, potrivit Mediafax.

Constantin Gâlcă a menţionat că pentru echipa sa este din ce în ce mai greu. “Încă un meci în care nu am câştigat, am ieşit prea relaxaţi, am avut distanţă între linii şi i-am permis adversarului să-şi creeze ocazii, iar din trei şanse două le-a fructificat. Este din ce în ce mai greu. Suntem conştienţi că Târgu Mureş este la un punct, iar jocul nu este ca cel din tur. (…) Vreau ca meciurile să se joace doar pe teren. Am avut penalti la Prepeliţă, iar primul lor gol a fost din ofsaid, eram chiar pe linie. Mi-aş dori ca echipa care câştigă campionatul să o facă pe teren. Aş vrea să pierdem titlul pe teren, jucând fotbal. În prea multe meciuri s-a greşit împotriva Stelei”, a afirmat Gâlcă.

Tehnicianul a precizat că este o diferenţă mare între prestaţia echipei în tur şi cea din retur, însă şi lotul s-a schimbat. “E diferenţă mare între jocul din tur şi cel din retur. Dar au venit şi jucători noi şi ne-au plecat jucători importanţi. Nu pot în câteva luni să schimb jocul echipei. Au plecat cel care marca, cel care crea şi cel care dădea siguranţă în spate (Keşeru, Sânmărtean, Szukala). Să luăm un caz concret: Tamaş a venit după o accidentare, e normal să aibă nevoie de timp ca să se adapteze. Avem nevoie de Tamaş, dar şi de rezultate. În cazul lui Ţucudean e la fel”, a explicat el.

Formaţia Steaua, liderul Ligii I, a fost învinsă, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), de ultima clasată, Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVII-a a actualei ediţii de campionat, în care Raul Rusescu a ratat un penalti.

Golurile au fost marcate de Ţucudean ’77 pentru Steaua şi Latovlevici ’19 (autogol) şi Hamroun ’45 pentru Oţelul.

În minutul 90+3, de la Oţelul Galaţi a fost eliminat Milea după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Chipciu. Centralul Robert Dumitru a acordat penalti pentru gazde, dar Rusescu a ratat, trimiţând mingea în bară.

Cele mai citite

Angajări în schimbul contractelor cu statul într-o primărie din Buzău

Cazul denumit „Fata lu’ tata” a intrat în vizorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în urma unor suspiciuni legate de angajarea Biancăi Firon, fiica...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Fabrica de diamante a lui Ceaușescu a ajuns tun imobiliar

Recent am povestit într-un articol despre pasiunea familiei Ceaușescu pentru diamante și cum au reușit să obțină, temporar, concesiunea unei mine de diamante...
Ultima oră
Pe aceeași temă