13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleGanea va fi trimis acasă dacă nu obține 17 puncte în 10...

Ganea va fi trimis acasă dacă nu obține 17 puncte în 10 etape

Contractul antrenorului Ionel Ganea poate fi reziliat unilateral de FC Rapid dacă echipa nu obţine 17 puncte în primele zece etape ale Ligii I , a anunţat, sâmbătă, Adrian Luţu, avocatul noului acţionar majoritar al grupării giuleştene, Valerii Moraru."Din punctul nostru de vedere, comisia care a negociat cu antrenorul a stabilit anumite obiective care trebuie realizate, iar dacă nu vor fi realizate clubul are posibilitatea să rezilieze unilateral contractul. Este prevăzut expres acest lucru şi avem acest confort", a spus Adrian Luţu într-o conferinţă de presă.

Avocatul a fost completat de Valerii Moraru care a afirmat că Ionel Ganea a fost instalat ca antrenor principal înainte ca el să devină acţionar majoritar al FC Rapid. "Contractul cu antrenorul a fost semnat până a face noi tranzacţia de acţiuni. A fost negociat în absenţa noastră, dar dacă îşi atinge obiectivul atunci e bine. Are un obiectiv să obţină 17 puncte în primele zece meciuri", a afirmat Moraru.

Omul de afaceri basarabean a adăugat că în cursul săptămânii viitoare va decide împreună cu staful tehnic numele jucătorilor care vor fi transferaţi. "Avem mai multe oferte de la impresarii străini, urmează ca săptămâna viitoare să decidem împreună cu staful tehnic. Domnul Ganea are nişte obiective, dar este necesar să îl susţinem. Are nevoie de linişte, la fel partea financiară este foarte importantă şi desigur condiţii", a afirmat Moraru.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă