19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGeorge Pușcaș așteaptă să fie convocat de Mazzarri la echipa mare a...

George Pușcaș așteaptă să fie convocat de Mazzarri la echipa mare a lui Internazionale Milano

George Pușcaș, atacantul de 18 ani a celei de a doua echipe a lui Inter Milano, așteaptă să fie convocat la echipa mare. Românul declară că este pregătit să joace în Serie A.

"Mă antrenez zi de zi pentru a ajunge să joc la cel mai înalt nivel, aştept şi sunt pregătit să joc la echipa mare în momentul în care se va apela la mine. Viteza şi forţa cred că mă caracterizează. Bineînţeles că mai am mult de lucrat la fiecare compartiment în parte. Întotdeauna rămân după fiecare antrenament să lucrez separat, în sala de forţă, plus să îmi antrenez piciorul neîndemânatic", a declarat Puşcaş, conform Mediafax.

Tânărul atacant român a spus că va ţine minte mult timp primul hat-trick marcat într-un derbi, cel cu AC Milan: "E normal să primeşti laude după ce câştigi într-un derbi. Nu m-a sunat nimeni de la club, dar la meci au fost oameni importanţi precum patronul şi directorul sportiv al clubului. A fost primul meu hat-trick într-un derbi, un meci ca ăsta nu-l voi uita prea repede. Când joacă Inter cu AC Milan nu e doar un meci, ci e vorba de orgolii, un adevărat derbi chiar dacă e vorba de campionatul Primavera. Sunt foarte fericit că am reuşit această performanţă, pe teren m-am simţit extraordinar. Am dominat meciul şi asta s-a văzut şi pe tabelă".

Atacantul echipei Internazionale Milano, George Puşcaş, a marcat trei goluri în partida pe care echipa de tineret a clubului a câştigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1, în faţa rivalei AC Milan.

Puşcaş, care a jucat tot meciul, a înscris în minutele 10, 81 şi 88. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de Camara, în minutul 8.

În poarta echipei Internazionale Milano s-a aflat un alt român, Ionuţ Andrei Radu.

În lotul de tineret al echipei Internazionale Milano se mai află şi fundaşul Ştefan Răzvan Popa.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă