10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleGeraldo Alves amenință Steaua și CFR Cluj. Petrolul țintește la titlu!

Geraldo Alves amenință Steaua și CFR Cluj. Petrolul țintește la titlu!

Jucătorii Petrolului Ploiești au efectuat vizita medicală în vederea reunirii lotului pentru returul campionatului. Geraldo Alves a declarat la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) că echipa sa încă se mai poate lupta la titlu.

În ciuda probelemelor financiare de la club, Alves a declarat că echipa sa rămâne o contracandidată la titlu, ocupând, la pauza de iarnă, locul al treilea în clasament după Steaua și CFR Cluj.

"Vom munci mult în pregătire pentru a-i ţine mai aproape pe suporteri. Cred că ne putem bate în continuare la câştigarea titlului. Jucătorii au venit cu voinţa de a câştiga meciuri şi aşteptăm ca echipele din faţă să piardă puncte", a spus Alves, conform Mediafax.

Geraldo Alves a afirmat că nu crede că de la Petrolul vor mai pleca mulţi jucători în această pauză competiţională. "Jucătorilor care evoluează la Petrolul le place să joace fotbal. Probleme există în fiecare parte, dar suntem concentraţi pe obiective. Sperăm ca lucrurile să fie mai clare în viitor. Salariile sunt aproape la zi, aşa că nimeni nu va pleca de la echipă", a completat Alves.

După disputarea a 17 etape, Petrolul Ploieşti ocupă poziţia a treia în Liga I cu 33 de puncte, la zece puncte de liderul Steaua.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă