12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleGermania are un nou căpitan

Germania are un nou căpitan

Bastian Schweinsteiger este noul căpitan al naționalei Germaniei, campioană mondială la fotbal în 2014. Mijlocaşul echipei Bayern Munchen preia banderola de căpitan de la fundaşul Philipp Lahm, care s-a retras din activitate.

Selecţionerul Joachim Low a anunțat că elevii săi îl vor avea drept căpitan pe unul dintre veteranii echipei și unul dintre oamenii de bază care i-au adus Germaniei un nou titlu mondial.

Schweinsteiger, în vârstă de 30 de ani, are 103 selecţii la prima reprezentativă. 

Cele două finaliste ale Cupei Mondiale 2014 se vor reîntâlni pe 3 septembrie într-un meci amical, disputat la Dusseldorf. Noul căpitan german, Schweinsteiger, nu va putea participa la acest meci. 

Germania a învins Argentina, cu scorul de 1-0 după prelungiri, în finala Cupei Mondiale din Brazilia, prin golul înscris de Mario Goetze în prelungiri.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă