12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleGheorghe Mulţescu a fost prezentat oficial la FC Petrolul

Gheorghe Mulţescu a fost prezentat oficial la FC Petrolul

Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti. El a fost prezentat azi, oficial, în cadrul unei conferinţe de presă. Mulţescu a mai antrenat la Petrolul în perioada 2011-2012, când a salvat echipa de la retrogradare.

”După cum ştiţi, am încetat colaborarea cu Răzvan Lucescu, îmi pare rău că s-a ajuns la această decizie. Mai rar un băiat ca Răzvan, căruia îmi cer scuze pentru că poate, în timp, am greşit faţă de el. Nu neapărat rezultatul de la Tg. Jiu a dus la această schimbare, cât mai ales evoluţia echipei. Dar, astăzi suntem aici pentru a-l prezenta pe domnul Mulţescu, căruia îi urăm mult succes. Personal, mai cred în câştigarea titlului şi sunt optimist şi încrezător că această colaborare, această reconstrucţie ne va aduce rezultatele pe care ni le dorim”, a spus patronul echipei, Daniel Capră.

Capră a vorbit şi despre situaţia lui Adrian Mutu: ”În cazul lui Mutu nu este nimic concret, e vorba despre o discuţie apărută încă din vară, din cantonamentul din Slovenia, dar până acum nu s-a materializat nimic. Deocamdată, Mutu este jucătorul nostru şi ne bazăm pe el. Aştept o ofertă clară a celor din India şi abia după aceea vom discuta”.

Capră a lămurit şi aspectele legate de fostul team manager Cristi Vlad şi de Marius Nicolae: “Cristi Vlad este în continuare angajatul clubului, acum este în concediu de odihnă şi îl aşteptăm să revină. Cu Marius Nicolae o să am o discuţie, nu am mai vorbit cu el de ieri, însă nu m-am gândit la altcineva pentru postul de manager sportiv”.

Gheorghe Mulţescu, care a semnat un contract până la finele actualului sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul, s-a declarat bucuros că a revenit la Ploieşti şi consideră că valoarea actualului lot impune obiective dintre cele mai îndrăzneţe. ”Obiectivele sunt conforme cu valorea echipei şi cred în îndeplinirea lor. Ne-am propus clasarea pe locurile 1-2, câştigarea Cupei României, iar în sezonul viitor accederea în grupele competiţiei europene în care vom evolua. Toate problemele mai vechi pe care le-am avut cu clubul le-am rezolvat odată cu semnarea noului contract, iar acum sunt bucuros că m-am întors. Din păcate, la acest moment, ne confruntăm cu o situaţie delicată, avem mai mulţi jucători suspendaţi sau accidentaţi, dar trebuie să le depăsim şi să ne concentrăm la meciul cu Steaua. Sigur că în venirea mea aici a contat şi faptul că sunt respectat de galerie, sentimentul e reciproc pentru că există o chimie între noi şi mă bucur că sunt apreciat pentru ce am făcut, în trecut, la Petrolul. Repet, am fost surprins de inteligenţa suporterilor ploieşteni, buni cunoscători ai fenomenului fotbalistic, şi am avut o colaborare foarte bună care îmi doresc să continue şi de acum înainte. Petrolul mi-a rămas în suflet, mai ales că am avut succes aici, şi am o dorinţă foarte mare să câştigăm campionatul, ar fi o realizare imensă atât pentru mine, cât şi pentru fani şi oraş”, a spus Mulţescu.

Colaboratorii lui Mulţescu la Petrolul vor fi antrenorul secund Daniel Timofte şi antrenorii cu portarii Cătălin Mulţescu şi Cătălin Grigore, staff-ul tehnic fiind completat de preparatorii fizici Yuksel Yesilova, Alberto Peribanez şi Ignacio Martinez.

Cele mai citite

Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Când va fi audiat Ion Iliescu

Parchetul General a anunţat punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman şi a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii,...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...
Ultima oră
Pe aceeași temă