10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleGheorghe Popescu are asigurată o funcție de conducere când va ieși din...

Gheorghe Popescu are asigurată o funcție de conducere când va ieși din închisoare. Unde ar putea lucra

Fostul internațional Gheorghe Popescu, condamnat în dosarul Transferurilor de jucători, ar putea fi implicat în conducerea echipei Steaua după ce își va ispăși pedeapsa. Gigi Becali, finanțatorul echipei, a spus că ar vrea ca acesta să facă echipă cu Mihai Stoica.

“O echipă lui Rădoi o să-i fac până la urmă. O să vedem acum. Nu mai fac eu. O să facă Meme Stoica şi Gică Popescu. Aşa mi-a spus Meme, că vine cu Gică Popescu şi se ocupă. Nu vor niciun ban, doar dacă ajung în Liga Campionilor. Mi-au zis că se ocupă ei, fac tot. Gică Popescu iese în două-trei săptămâni, Meme iese într-o lună-două”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Popescu a fost condamnat la 4 martie 2014 la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare. Mihai Stoica a primit o pedeapsă de trei ani şi şase luni, în același dosar. Cei doi ar putea conduce împreună clubul Steaua după ce vor ieși din închisoare.

Citește și Messi, 100 de meciuri în Liga Campionilor! Ce a scris starul Barcelonei pe o rețea de socializare

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă