10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleGică Popescu a trecut la regimul de detenție semideschis

Gică Popescu a trecut la regimul de detenție semideschis

Fostul internațional român Gheorghe Popescu, condamnat în Dosarul Transferurilor, își va continua pedeapsa într-un regim de detenție semideschis. Primele opt luni de închisoare le-a executat într-un regim închis.

Avocații lui Gică Popescu au obținut, la opt luni de la condamnarea "Baciului", un regim de detenție mai ușor pentru fostul fotbalist. În regimul semideschis, Popescu va fi cazat într-o celulă cu mai mulți deținuți și se va putea deplasa fără a fi însoțit de gardieni în anumite zone, prestabilite, din interiorul penitenciarului.

Gică Popescu ar putea executa o pedeapsă redusă, potrivit legii, în condițiile în care a participat la diferite activități și a început să scrie și o carte. Popescu a lucrat la un atelier de tamplarie, alaturi de George Copos si Mihai Stoica, în perioada în care a fost în regimul de detenție închis.

Fostul capitan al echipei naționale și al FC Barcelona execută o pedeapsă de trei ani, două luni și zece zile de închisoare în Dosarul Transferurilor, el fiind închis în luna martie 2014 la Penitenciarul Rahova.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă