16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleGigi Becali ar putea da Steaua "cadou". Nu exclude să se implice...

Gigi Becali ar putea da Steaua “cadou”. Nu exclude să se implice în handbal

Gigi Becali, care ar putea fi elibrat condiționat, a spus în fața judecătorului că va avea o viață mai retrasă după ce va ieși din închisoare și că s-ar putea retrage chiar și de la Steaua.

În procesul verbal al procesului de eliberare condiționată a lui Becali se menționează că acesta ar putea renunța la fotbal și să se implice în handbal.

În ce priveşte Steaua el a declarat că "Dacă va aduce bani, o va păstra, dacă nu, o va da cadou."

Citește și Becali: Când ies mă transform în om duhovnicesc

"La întrebarea preşedintelui de complet dacă este dispus să investească în H.C.M. Constanţa, petentul-condamnat arată că o va face, dacă nu va mai investi la Steaua şi dacă parchetul nu declară recurs", se mai arată în procesul verbal.

HCM Constanța este campioana României la handbal masculin, iar clubul se confruntă în ultimul timp cu probleme financiare.

Becali a solicitat eliberarea sa condiționată, după ce, în condițiile prevăzute de lege, a executat deja 2/3 din pedeapsă și a întrunit mai multe condiții. Judecătoria Medgidia a admis cererea finanțatorului Stelei, astfel că el ar putea fi elibrat în perioada următoare. Totuși procurorii au făcut deja recurs, iar în cazul în care acesta va fi admis, Becali s-ar putea să petreacă o scurtă perioadă în libertate.

Gigi Becali era condmnat la 3 ani de închisoare în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN și la alte 6 luni în dosarul Valiza.

Steaua se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește identitatea sa, după ce marca clubului a fost anulată de către Înalta Curte de Casație și Justiție. FC Steaua ar putea negocia cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA), deținătorul de drept al mărcii Steaua București, după ce se va încheia procesul de evaluare a mărcii.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă