12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleGigi Becali, dispus să renunțe la Steaua București. În ce echipă vrea...

Gigi Becali, dispus să renunțe la Steaua București. În ce echipă vrea să investească

UPDATE:  Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să cedeze echipa de fotbal Ministerului Apărării Naţionale, în anumite condiţii, şi că i-ar plăcea să investească la gruparea Petrolul Ploieşti, informează Mediafax.

UPDATE: Gigi Becali a declarat, marți, într-o conferință de presă, că deține un document din momentul în care a preluat Steaua, conform Prosport.

”Uitaţi ce scrie aici: ”Preia în întregime tradiţia şi gloria clubului Steaua Bucureşti de la CSA Steaua” Mai este la ei? Vă întreb, mai este la ei”. Asociaţia Club FC Steaua Bucureşti face această conveţie şi scrie aşa: ”Se preia datoria de 21 de milioane”, adică vreo 900.000 de euro. Am plătit eu datoria. Am luat de licitaţie toate datoriile pe care le avea la Bancorex. Le-am cumpărat eu. M-am ţinut de cuvânt la tot ce ţine convenţia dintre Armată şi Societatea mea”, a precizat Becali.

Mai mult, Becali a ținut să precizeze că, în acest moment, Steaua are un palmares de invidiat.

”Mai este la ei gloria? Mai este palmaresul la ei? Repet: ”preia în întregime tradiţia şi gloria echipei Steaua Bucureşti de la FC Armata Club”. Vă întreb, mai este la ei? Eu cred că este clar că nu a rămas la ei. Am focusat mai mult pe asta, citiţi şi voi”, a mai spus Becali.

—————

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunțat că dorește să renunșe la echipa de fotbal Steaua, conform Digi Sport.

“Eu am luat echipa cu datorii, de pe locul 12. Le dau eu înapoi Steaua pe locul 1, la iarnă. Și 0, fără vreun ban datorie. De ce să stea 4 ani în liga a patra? Iau eu 7-8 jucători și mă duc la una care e în play-off (n.r. o altă echipă din Liga 1), iau campionatul, joc în UCL și gata, scap de povară. E o povară prea mare numele ăsta. O dau gratis, fără probleme”, a declarat Gigi Becali.

Mai mult, latifundiarul din Pipera a ținut să precizeze că un alt motiv pentru cxare intenționează să renunțe la Steaua este acela că nu vrea să se mai streseze.

”Eu vreau la fotbal să stau liniștit, nu vreau să mă stresez, Steaua e stresantă. Vreau să-mi văd de bătrânețile mele, să-mi mărit fetele. E stres mare Steaua. Luați-o fără niciun ban, de ce să te duci în liga a 4-a? Iau 7-8 jucători și plec cu ei. Dar trebuie să vedem cum facem, să nu zică că e evaziune fiscală. Niște chestii tehnice pe care eu le știu”, a mai spus Becali.

În ultima perioadă, Gigi Becali a repetat în mai multe rânduri că vrea să renunţe la Steaua şi să investească la alt club.

Patronul FCSB este dezamăgit de atitudinea celor de la MApN, care acum vor să-i interzică şi să folosească numele ”Steaua Bucureşti”. 

Cele mai citite

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă