11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleGino Iorgulescu susține că Steaua trebuie să-și păstreze numele și sigla

Gino Iorgulescu susține că Steaua trebuie să-și păstreze numele și sigla

Șeful LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, în urma Adunării Generale Extraordinare, care a avut loc marți, că FC Steaua ar trebui să-și păstreze numele și sigla, care îi definesc identitatea.

''LPF nu are nicio implicare în litigiul dintre CSA Steaua și FC Steaua în privința mărcii 'Steaua'. Am avut doar discuții particulare, dar și noi am vrea ca FC Steaua să beneficieze în continuare de nume, siglă și palmares. Steaua este un brand și nu ne putem bate joc de el'', a afirmat Iorgulescu, conform Agerpres.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a precizat că nu există niciun fel de probleme din punct de vedere regulamentar dacă Steaua va fi nevoită să își schimbe numele și sigla în timpul sezonului.

''O hotărâre judecătorească, așa cum s-a dat în litigiul dintre CSA Steaua și FC Steaua, e obligatorie pentru toți, indiferent de ce spun regulamentele. Nu vor exista probleme dacă FC Steaua va evolua în retur sub alt nume și cu altă siglă'', a explicat Justin Ștefan, de profesie jurist.

În legătură cu palmaresul este o altă discuție și doar părțile trebuie să hotărască, a adăugat Iorgulescu.

''Cred că facem prea multă vâlvă în acest caz și nu e normal'', a mai spus președintele LPF.

Iorgulescu, fost internațional, s-a referit și la protestele unor cluburi în legătură cu convocarea jucătorilor la reprezentativa divizionară, care va efectua un stagiu de pregătire în perioada 3-15 februarie, în Antalya.

''Mereu au fost discuții cu echipele care dau jucători la echipa națională, pentru că le perturbă programul de pregătire. Dar, nu trebuie uitat că de fapt cota jucătorilor e crescută de echipa națională. Există un regulament în acest sens, iar cred că plecarea jucătorilor la națională nu e un impediment în pregătirea de iarnă, deoarece selecționerul este unul de valoare și va face o pregătire de nivel înalt'', a arătat Iorgulescu.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă