9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleGoian, care ratează meciul cu Finlanda, ar putea reveni pe teren cu...

Goian, care ratează meciul cu Finlanda, ar putea reveni pe teren cu Irlanda de Nord

Dorin Goian, care s-a accidentat încă din primele minute ale meciului România – Ungaria, are nevoie de aproape o lună de zile de recuperare. Fundașul naționalei ratează meciul cu Finlanda, însă are șanse să revină pe teren la partida de pe 14 noiembrie, cu Irlanda de Nord, de la București.

Goian, care s-a întors la echipa sa de club din campionatul grec, a spus că medicii de acolo au confirmat verdictul dat de doctorii români, astfel că va avea nevoie de recuperare pentru aproape o lună, după care va reveni pe teren.

"Am venit la Asteras şi mi s-a confirmat verdictul doctorului Pompiliu Popescu: o ruptură a muşchiului peronier lung stâng şi am nevoie de o pauză de trei săptămâni – o lună. Vreau să fac o recuperare bună, iar apoi să revin la Asteras, să joc şi apoi vom vedea dacă voi evolua în meciul cu Irlanda de Nord", a declarat Goian pentru Digisport.

Goian, piesă de bază în defensiva construită de Victor Pițurcă la națională, a intrat pe teren la meciul cu Ungaria, de la București, deși avea deja unele probleme medicale. El s-a accidentat în minutul 5 și a fost nevoită înlocuirea sa cu Gardoș, jucător care evoluează sporadic la Southampton. 

Următorul meci al naționalei, după egalul de pe Arena Națională, scor 1-1 cu Ungaria, este cel de marți, din deplasare, cu Finlanda.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă