10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleGuardiola ține cu Barcelona în finala Ligii Campionilor. Reacția sa, după eliminarea...

Guardiola ține cu Barcelona în finala Ligii Campionilor. Reacția sa, după eliminarea Bayern-ului

Josep Guardiola, tehnicianul echipei Bayern Munchen, a spus că în finală va ține cu FC Barcelona și le-a transmis catalanilor că au meritat calificarea în ultimul act al Ligii Campionilor.

După ce Barcelona a eliminat-o pe Bayern, scor general 5-3, Guardiola a spus că fosta sa echipă a meritat să ajungă în finală și că speră să câștige trofeul pentru a cincea oară.

“Vreau să-mi felicit jucătorii. Sunt foarte mândru de ei, sunt fericit să le fiu antrenor. Felicitări Barcelonei, sper să câştige Liga Campionilor pentru a cincea oară. Luis Enrique a făcut treabă bună. Va fi o mare finală, indiferent că va fi cu Real sau Juventus. Barca a arătat că este foarte puternică în apărare, dar şi în atac. Singurul mod de a-i stopa aceşti jucători este să te aperi bine, să-i forţezi să alerge mai mult. FC Barcelona merită să fie în finală. Singurul mod de a învinge o astfel de echipă este să-i iei balonul. Mă bucur de revenirea lui Messi, este puternic, rapid, ca în vremea în care îl antrenam. Este cel mai bun jucător din toate timpurile, îl putem compara cu Pele”, a declarat Guardiola, potrivit Mediafax.

Citește și Liga Campionilor: Bayern Munchen – Barcelona: 3-2. Echipa lui Messi, calificată în finală, după scorul din tur

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în finala Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-2), de echipa Bayern Munchen, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, în urmă cu o săptămână, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 3-0, astfel că a câştigat întâlnirea cu scorul general de 5-3.

Marţi, pentru FC Barcelona a marcat Neymar ’15, ’29, iar pentru Bayern au înscris Benatia ‘7, Lewandowski ’59 şi Muller ’74.

 

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...
Ultima oră
Pe aceeași temă