13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleHațegan, criticat la primul său meci în Liga Campionilor. Ce i-a spus...

Hațegan, criticat la primul său meci în Liga Campionilor. Ce i-a spus Arsene Wenger

Ovidiu Hațegan a arbitrat primul său meci în Liga Campionilor, duelul dintre Dinamo Zagreb și Arsenal Londra, câștigat de croați cu 2-1. Tehnicianul englezilor, Arsene Wenger a criticat arbitrajul după înfrângerea echipei sale.

“Am avut puţin ghinion. Am avut posesie şi ocazii la început. Cred că la primul gol a fost ofsaid iar poi eliminarea a fost o decizie prea dură. Nu am fost la cel mai bun nivel, dar nici arbitrul nu a fost. Cei de la Dinamo Zagreb ne-au oprit la unele faze fără să fie sancţionaţi. Da, arbitrul s-a pripit la al doilea cartonaş galben acordat lui Giroud. Primul cartonaş galben a fost din vina lui Giroud, pentru că a protestat – chiar dacă nu era vorba de un fault asupra sa. Nu ar fi trebuit să îi răspundă arbitrului. Însă la al doilea a avut ghinionul să îl atingă pe celălalt jucător. Nu îl înţeleg pe arbitru. Nu cred că la faza celui de-al doilea cartonaş galben Giroud l-a văzut pe Pinto. A fost o situaţie accidentală. În acel moment m-am gândit că nu este fază de cartonaş galben. Trebuie să fie un fault intenţionat pentru asta. Arbitrul ar fi trebuit să acorde multe cartonaşe galbene în această seară (n.r. – miercuri seară)”, a spus Wenger.

Citește și Rezultate Liga Campionilor, Etapa 1: Surpriză la meciul lui Hațegan, eșec pentru Arsenal

Hațegan a eliminat un jucător încă de la primul său meci european. Românul i-a dat două cartonașe galbene lui Olivier Giroud, unul dintre oamenii de bază ai lui Arsenal, britanicii evoluând în 10 oameni din minutul 40.

Sârbii s-au impus prin reușitele lui Pivaric ’24 şi Fernandes ’58, în timp ce Walcott ’79 a redus diferența pentru Arsenal.

Ovidiu Hațegan de intrat în copul elitelor din arbitrajul european, luna trecută, ceea ce îi permite să arbitreze meciuri în Liga Campionilor și chiar și partide la Campionatul European de anul viitor din Franța.

 

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă