22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleHazard, jucătorul anului în Anglia. Cine este în primul 11 al sezonului

Hazard, jucătorul anului în Anglia. Cine este în primul 11 al sezonului

Internaţionalul belgian Eden Hazard, care evoluează pentru Chelsea Londra, a primit titlul de cel mai bun jucător al anului 2015 în Premier League, din partea Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti.

Hazard a contribuit decisiv la mijlocul terenului și mai ales pe faza ofensivă în succesele echipei sale. El a înscris 18 goluri în acest sezon, dintre care 13 doar în Premier League. Tot în campionat el a reușit și 8 pase de gol, în timp ce cel mai bun pasator al campionatului rămâne colegul său de la Chelsea, Fabregas, cu 16 astfel de reușite. 

Chelsea, echipa care se află pe primul loc, cu un avans de 10 puncte, cu 5 meciuri rămase de disputat până la finalul sezonului, are totodată și cei mai mulți jucători în echipa anului, șase la număr.

Echipa anului în Premier League: Branislav Ivanovici, John Terry, Gary Cahill, Eden Hazard, Nemanja Matici, Diego Costa (toți la Chelsea), David de Gea (Manchester United), Ryan Bertrand (Southampton), Philippe Coutinho (Liverpool), Alexis Sanchez (Arsenal) şi Harry Kane (Tottenham Hotspur).

Manchester City, campioana en-titre și principala candidată la locul 2, nu a avut niciun jucător votat în cel mai bun 11.

 

 

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

UE se angajează să aloce 3,5 miliarde de euro pentru protejarea oceanelor

Uniunea Europeană va aloca 3,5 miliarde de euro (3,71 miliarde de dolari) pentru a proteja oceanele și a promova durabilitatea printr-o serie de inițiative...
Ultima oră
Pe aceeași temă