15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleHelena Costa renunță la echipa Clermont, care o putea lansa în fotbalul...

Helena Costa renunță la echipa Clermont, care o putea lansa în fotbalul mare

Antrenoarea portugheză Helena Costa a renunțat la banca tehnică a echipei Clermont, din liga a doua franceză. Ea trebuia să antreneze echipa în următorul sezon al Ligue 2.

Costa a precizat că i-a explicat totul preşedintelui clubului, Claude Michy, şi că acesta este singura persoană căreia îi datora explicaţii. Portugheza a declarat că a fost o decizie "pur personală".

"Este o decizie uimitoare, surprinzătoare, de neînţeles. (…) Pur şi simplu ea a spus: «Eu plec» şi nu am reuşit să o fac să se răzgândească. Acum contează de va urma. Clubul este structurat, are un staf pentru a antrena jucătorii. Vom găsi un alt antrenor sau o antrenoare", a reacţionat Claude Michy, potrivit Mediafax.

Clubul Clermont Foot anunţase în luna mai că Helena Costa a fost numită la conducerea echipei, însă antrenoarea a renunţat luni la acest angajament.

Costa, 36 de ani, are deja o bogată experienţă ca antrenoare în fotbalul feminin, ea pregătind echipa Odivelas şi selecţionatele din Qatar şi Iran. În fotbalul masculin, ea a antrenat la centrul de tineret al clubului Benfica, apoi echipa Cheleirense dintr-un eşalon inferior şi a fost căutător de talente (scouter) pentru Celtic Glasgow.

Cele mai citite

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Poliția din SUA, din nou în centrul unui scandal. Un nou caz ,,George Floyd” s-a petrecut recent

Poliția americană este din nou în centrul unui scandal după ce a arestat pe 18 aprilie un bărbat de culoare. În timpul operațiunii din...

Întârzierea consolidării clădirilor: O problemă majoră în mandatul lui Nicușor Dan

Faptul că un cutremur mai puternic ar putea distruge mii de clădiri din București a transformat necesitatea consolidării clădirilor cu risc seismic într-una dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă