11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoban și FC Petrolul au rupt relațiile. Mijlocașul, împrumutat la Hapoel Beer...

Hoban și FC Petrolul au rupt relațiile. Mijlocașul, împrumutat la Hapoel Beer Sheva

Conflictul dintre Ovidiu Hoban și oficialii FC Petrolul a dus în cele din urmă la ruperea relațiilor, mijlocașul de 31 de ani fiind împrumutat până la finalul sezonului la echipa din prima ligă israeliană Hapoel Beer Sheva.

Exclus din lot după eliminarea Petrolului din play-off-ul Ligii Europa, Ovidiu Hoban nu a jucat la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 6-a a Ligii I, pierdut de prahoveni cu scorul de 1-2. Conflictul a început cu mai mult timp în urmă, când lui Hoban i-ar fi fost refuzat un transfer în străinătate, ultima dată la Qabala, conform surselor din interior. 

Totuși tensiunile au escaladat la finalul meciului Dinamo Zagreb – Petrolul 2-1, când "lupi galbeni" au fost eliminați din Europa. Patronul Dan Capră acuză că Hoban ar fi sărit la bătaie când jucătorii Petrolului au fost trași la răspundere, la finalul partidei, în vestiare.

Hoban a fost om de bază la Petrolul, evoluând ca închizător. El a ajuns la Ploiești în 2012, adus de la U Cluj. Evoluția sa i-a atras atenția și lui Victor Pițurcă, iar Hoban a avut 6 selecții la națională. Cel mai probabil oficialii prahoveni vor încerca să renunțe definitiv la Hoban la finalul acestui sezon.

Noua echipă a românului, Hapeol Beer Sheva, a terminat pe locul doi sezonul trecut, în Israel, campioană fiind Maccabi Tel Aviv. Beer Sheva a câştigat în istoria sa două titluri de campioană, ultima dată în 1976 şi o Cupă a Israelului (1997).

Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă