10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleIasmin Latovlevici: În repriza a doua rapidiştii au căzut fizic

Iasmin Latovlevici: În repriza a doua rapidiştii au căzut fizic

Fundaşul stelist Iasmin Latovlevici a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Rapid, scor 3-1, că jucătorii giuleşteni au căzut din punct de vedere fizic în repriza a doua.

"Altădată adversarii erau mult mai răi, dar mă gândesc că sunt şi nepregătiţi. Cred că în repriza a doua rapidiştii au căzut fizic. Pancu mi-a zis în timpul meciului, spre sfârşit, că nici la antrenament nu ne iese jocul aşa, era supărat", a spus Latovlevici, potrivit Mediafax.

Fundaşul stelist a afirmat i-a fost puţin frică de petarde. "În repriza a doua mi-a fost frică puţin de petarde, îmi era să nu imi ţiuie urechea, dar până la urmă nu s-a întâmplat nimic", a precizat Latovlevici.

Iasmin Latovlevici consideră că va fi un campionat foarte greu, aşa cum au fost şi cele anterioare: "A fost greu fiecare campionat. Şi acesta o să fie foarte greu. Sunt şase echipe care retrogradeaza şi fiecare meci, atât acasă cât şi în deplasare, va fi dificil".

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o victorie în sezonul 2014/2015 al Ligii I, după ce a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Rapid, nou-promovată, în prima etapă a competiţiei.

Pentru Rapid a marcat Pancu '23, iar pentru Steaua au înscris Keşeru '28, Ad. Popa '66 şi Chipciu '72.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă