16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleEURO 2016. Mii de polițiști mențin ordinea și siguranța în locurile unde...

EURO 2016. Mii de polițiști mențin ordinea și siguranța în locurile unde se vizionează meciuri

Aproape 2.700 de polițiști acționează suplimentar față de dispozitivul zilnic pentru menținerea ordinii publice în zona locurilor unde se vizionează meciuri de fotbal, precum și pentru deplasarea în siguranță a suporterilor echipei naționale atât în țară, cât și în străinătate.  

”În perioada 10 iunie – 10 iulie 2016, zilnic, aproape 2.700 de polițiști vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent pentru menținerea siguranței publice la nivel național.

O atenție deosebită este acordată celor 125 de locuri special amenajate în care peste 21.000 de fani sunt așteptați să vizioneze meciurile pe timpul Campionatului European de Fotbal – EURO 2016”, transmite IGPR.

Poliția Română recomandă celor care vor participa la astfel de evenimente să respecte normele de conviețuire socială, precum și regulile de circulație pe drumurile publice.   

„Noi suntem la datorie în această periodă! În caz de nevoie, nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelaţi 112 – Apelul Unic de Urgenţă!”, transmit polițiștii.

Cele mai citite

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă